[projecten]     [nieuws]     [profiel]     [contact]     [english]

19.05.2009
Studio Polman/Boodt zal gaan werken aan een onderzoek naar de transformatie van een oude tabaksfabriek in Tanger, Marokko, in een cultureel instituut met daarin onder meer opleidingsplaatsen en tentoonstellingsruimte. Meer informatie volgt binnenkort.


12.05.2009
De bouw van de nieuwe medische dienst op de Universiteit Twente heeft zijn officieuze start beleefd met het verwijderen van een aantal bomen op de locatie. Officieel zal de bouw rond half juni van start gaan met de geplande oplevering in December. Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Klik hier.


05.03.2009
Zojuist is bekend geworden dat de korte film 'Opinions: or how I learned to stop worrying and love the Palast', gemaakt door Bart-Jan Polman in samenwerking met Ernst Kabel en Ilai Arad, finalist is geworden in de eerste jaarlijkse SMIBE.org 'story about a place' filmcompetitie. De film, die de algemene consensus laat zien rondom de afbraak van het Palast der Republik in Berlijn, is hier te zien. Voor de website van SMIBE, 'the Society for Moving Images about the Built Environment', klik hier.

12.02.2009
Sinds vandaag zijn enkele projecten van STUDIO POLMAN/BOODT ook te zien op de website van MIMOA

10.02.2009
Van 12 februari t/m 15 maart zal een aantal van de projecten van STUDIO POLMAN/BOODT te zien zijn op de tentoonstelling 'Geslaagd Ontwerp 1999-2009' in het voormalig kunstcentrum in Hengelo. Voormalig Kunstcentrum, Industriestraat 17A, Hengelo (O) Website